Damai OMakase
Vi ønsker å vise nordmenn at Japan kan by på andre retter enn bare sushi og rå fisk. Derfor startet vi opp Damai Omakase i mars 2023, for å tilby sesongbaserte varmretter laget av lokale råvarer med japansk vri.
Om Damai Omakase
Eier Jacky Wu er oppvokst med matlaging. Han kommer fra en rekke anerkjente kinesiske kokker. Første gang han spent fulgte med faren på jobb, var han nesten ikke stor nok til å rekke opp til kjøkkendisken. Det var de gode smakene og luktene som fenget mest. Selv har han jobbet som kokk siden 1995, og etter læretid i Hiroshima i Japan, så var det den japanske kokkekunsten som fattet hans interesse. Smaksopplevelsen starter allerede når øynene ser maten, så kommer lukt og smak. Kunsten å appellere til kundenes sanser har han fått inn med morsmelken, og det er ingen tvil om at kundene i Sandnes liker smaken. Damai Omakase har allerede flere stamkunder.
Hva er Omakase?
Velger du Omakase så velger du å tro på kokkens kunnskap. Dette er et vanlig alternativ når kokken kjenner deg og vet hva du liker. Du får en tilpasset meny ut fra din smak. Kokken får anledning til å eksperimentere med nye varianter av sesongbaserte råvarer, og du får testet dine smaksløker på et spennende utvalg av matretter. Omakase trenger ikke å være dyrt. Vi kan servere alt fra en til ni retter, og vi blir enige om budsjett på forhånd. Prisen starter på 300-400 kroner per person.
Kontakt oss
Telefonnummer:
940 77 707
Epost:
damaisandnes@gmail.com