Restaurant meny
Vi prøver å lage alt så autentisk japansk som mulig, selv om de fleste råvarene er kortreiste og sesongbaserte. Hos oss får du stor variasjon av kjøtt og sjømat sammen med lokale grønnsaker, men vi tilbyr også veganske retter.
Takeaway
Alle retter, bortsett fra set menyer og buffet, kan bestilles som takeaway på telefon 940 77 707
JAPANSK BUFFET – TEPPANYAKI & SUKIYAKI
Opplev vår eksklusive japanske Teppanyaki/Sukiyaki–buffet (Gulen)!
Inspirert av den tradisjonelle japanske forretningsmiddagen – en autentisk og smakfull opplevelse.
(Husk å reservere bord en dag på forhånd )
Spis så mye du vil!
Bestill råvarer og dipper direkte fra servitøren.
Ved bestilling får du ½ hummer (ca. 230 g) inkludert.
Du kan velge mellom:
Scampi • Kyllingfilet • Grønnsaker • Tofu • Biff entrecôte • Fiskefilet
Udon-nudler • Glassnudler • Kamskjell (små med skall) • Svinekotelett (uten bein)
Kaffe • Is
738,- NOK per person
Dipper:
-
Hjemmelaget chilisaus (S, G, SO, P, SS)
-
Japansk karrisaus (G, H)
-
Skalldyrsaus (SO, SK)
-
Hotpot-saus (P, SO, SS, SK, S)
Appertiser & starters – SUSHI TACO
1. Tempura King Taco
Sushi ris,frityrstekt nori,avokado,agurk,tempura scampi,teriyakisaus,chilimajones,sesamfrø,stekt hvitløk.
(H,SS,SF,SK,E)
123,- NOK
2. Sakura Saker Taco
Sushi ris, frityrstekt nori, avokado, agurk, chilimajones, teriyakisaus, sesamfrø, vårløk, tempura fisk, stekt hvitløk.
(H, SS, SF, E, F)
123,- NOK
3. Fatto Biff Taco
Sushi ris, frityrstekt nori, teriyakisaus, sprøstekt løk, sesamfrø, pannestekt cognacmarinert entrecôte.
(H, SS, SF, E, F)
158,- NOK
4. Furaido Chicken Taco
Sushi ris, frityrstekt nori, frisk salat, sesamfrø, hjemmelaget kimchi, hvitvinmarinert kyllingfilet.
(SF, H, SS, S)
138,- NOK
5. Rosutoduck Taco
Sushi ris, frityrstekt nori, agurk, sesamfrø, teriyakisaus, pannestekt sakemarinert andebryst.
(SS, SF, L, HL)
158,- NOK
6. Tonkatsu Taco
Sushi ris, frityrstekt nori, agurk, avokado, tonkatsusaus, sesamfrø, vårløk, sprøstekt strimlet svinefilet.
(H, SS, SF, L, HL)
123,- NOK
7. Stekt udon med XO chilisaus 🌶️
(Anbefales sammen med hovedrett)
XO-saus: tørkede kamskjell, tørkede scampi, parmaskinke og chilisaus.
(H, SS, SF, SK)
118,- NOK
8. Miso suppe VEG
(G, S, SF, Vårløk)
105,- NOK
9. Hjemmelaget kimchi 🌶️ VEG
Hjemmelaget fermentert spicy kinakål.
(G, SS, SF) (Anbefales sammen med hovedrett)78,- NOK
10. Hjemmelaget kyllingspyd
(G, SS, SF, L)
123,- NOK
11. Tommel dumplings
Hjemmelaget dumpling med entrecotekjøtt og hjemmelaget vårløkolje.
(H, SS, SF)
123,- NOK
12. Vårruller
(H, VEG)
103,- NOK
13. Chicken popps 🌶️
Sprøstekt kyllingfilet i små biter med chilimajones og hjemmelaget spicy krydder.
(SF, H, E)
115,- NOK
14. Crispy Duck (To personer)
Sprøstekt andekjøtt i ruller med syltet strimlet reddik og strimlet agurk i dampede lefser, servert med dipp av sakebasert kryddersaus.
(G, H, SK, S, SS)
238,- NOK

Stekt Udon med XO saus

Hjemmelaget Kimchi

Tommel Dumpling
15. Daruma Premier Sette
(Min. 2 personer)
Forretter: Chicken popps, vårruller, syltet reddik.
Hovedretter: Tonkatsu Yakiudon, Karechicken Don.
Dessert + kaffe: Hjemmelaget mochi med mango sorbet.
538,- NOK pr. pers
16. Daruma Grand Sette
(Min. 2 personer)
Aperitiff: Chicken popps
Forretter: Miso suppe, sushitaco med andebryst, tommel dumplings, syltet reddik.
Hovedretter: Fatto biff Don, Akazaebi Yakiudon.
Dessert + kaffe: Hjemmelaget mochi med mango sorbet.
896,- NOK pr. pers
Japanese Donburi / Yakiudon
17. Tonkatsu 🍜
Don: 266,- NOK / Yakiudon: 278,- NOK
Frityrstekt svinekotelett, tonkatsusaus, teriyakisaus, chilimajones, sesamfrø, vårløk, stekte grønnsaker.
(H, E, S, SF, SS, L)
18. Age Saka
Don: 266,- NOK / Yakiudon: 278,- NOK
Frityrstekt hvit fiskefilet, teriyakisaus, hvitvinbasert hvitløkrømmesaus, sesamfrø, vårløk, stekte grønnsaker.
(H, E, M, SF, S, SS, L)
19. Rosutoduck
Don: 293,- NOK / Yakiudon: 305,- NOK
Grillet andebryst, teriyakisaus, sesamfrø, stekte grønnsaker.
(SS, SF, S, L)
20. Akazaebi 🍜
Don: 443,- NOK / Yakiudon: 456,- NOK
Sprøstekt ½ hummer, chilimajones, teriyakisaus, sesamfrø, vårløk, stekte grønnsaker.
(H, SF, E, SS, S, SK, L)
21. Karechicken 🌶️🍜
Don: 286,- NOK / Yakiudon: 298,- NOK
Frityrstekt hvitvinmarinert kyllingfilet i japansk karrisaus med stekte grønnsaker, toppet med vårløk og sesamfrø.
(H, SF, SS, SK, L)
22. Fatto Biff 🍜
Don: 346,- NOK / Yakiudon: 358,- NOK
Grillet cognacmarinert entrecôte, teriyakisaus, sesamfrø, stekte grønnsaker.
(SS, SF, S, L)
23. 🥬🥦🥕 Tofu Don 🌶️🌶️🍜
Pannestekt tofu med chiliteriyaki og grønnsaker, toppet med sesamfrø og vårløk.
(S, SS, SF, G, L)
283,- NOK
24. Tempura Don
Tempura scampi med hjemmelaget honningbasert sitron- og knustchilisaus, stekte grønnsaker og sesamfrø.
(H, SF, SK, F, L, SS, S)
288,- NOK
25. Scampi Yakiudon 🌶️🌶️🍜
Stekte udonnudler med grønnsaker og scampi i hjemmelaget XO-chilisaus, toppet med sesamfrø og vårløk.
(H, SS, SK, L, SF, S, HL)
298,- NOK
26. Japansk chahan 🌶️
Stekt ris på japansk vis med egg, kyllingfilet, scampi, hjemmelaget XO-chilisaus, grønnsaker, vårløk og sesamfrø.
(G, SS, E, SK, S, SF)
246,- NOK

Age Saka Don

Rosutoduck Don

Tonkatsu Don

Fatto Biff Don

Akazaebi Don

Karechicken Don
Barnemeny
27. Stekt japansk udonnudler med kyllingfilet
(H, SS, SF)
165,- NOK
28. Chicken popps og kyllingspyd med ris
(G, SF, SS)
175,- NOK
Dessert:
29. Espresso vanilje
162,- NOK
30. Huset mochi med mango sorbet
(M)
196,- NOK
31. Kule is
1 kule – 62,- NOK
2 kuler – 96,- NOK

Husets mochi med mango sorbet
ALLERGENER:
DON – SERVERES MED RIS.
YAKIUDON – SERVERES MED STEKT UDONNUDLER.
🌶️ – Litt hot 🌶️🌶️ – Medium hot 🌶️🌶️🌶️ – Crazy hot
XO saus: Knust tørkede kamskjell, tørkede scampi, parmaskinke og chilisaus.
XO sauce: Minced dried scallops, dried scampi, Parma ham and chili sauce.
| G – GLUTEN L – LØK SN – SENNEP SS – SOYASAUS |
SF – SESAMFRØ S – SOYA P – PEANØTT H – HVETE |
M – MELK SK – SKALLDYR E – EGG F – FISK HL – HVITLØK |
Bestille takeaway?
Alle retter, bortsett fra set menyer og buffet, kan bestilles som takeaway på telefon
940 77 707

«Kul japaner»
- Stavanger Aftenblad
februar 2024

«En sprek kombinasjon»
- Sandnesposten
Februar 2025

«Enkel og god japaner»
- Stavanger Aftenblad
September 2024
